Підприємець і блогер, а також політичний аналітик Сергій Корнак прокоментував новину про зараження коронавірусом українського президента Володимира Зеленського та його помічника Андрія Єрмака.

На думку блогера, вся ця інформація про їхню хворобу є фейком, придуманим спеціально для того, щоб "замилити очі".

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

"Хочу вам сказати, що це чистий разводняк. Ніхто нічим не хворий, а якщо і хворий, то в дуже легкій формі. І всі ці подачі для того, щоб "замилити очі"", - упевнений в цьому Сергій Корнак.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За його словами, минуло вже 15 днів, а президент Володимир Зеленський не записав жодного відео, не підсумував нічого. Також Корнак підкреслив, що досі в деяких регіонах рахують голоси, хоча вибори в Україні були ще наприкінці минулого місяця.

Читайте Знай в Google News!

Далі блогер згадав ситуацію під Конституційним Судом України, коли був серйозний скандал навколо нього.

"Весь апарат президента - це люди, яких грають. Зараз їх грають з цим Конституційним Судом люди Пінчука. Є Пінчук, який представляє всю цю команду, Пінчук впливає на "Оборонпром", на медицину та антикорупційні органи", - стверджує Сергій Корнак.

Скріншот з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот з каналу Сергія Корнака в YouTube

За словами блогера, Зеленський і Єрмак нібито уникають скандалу з різними невдачами, саме тому зробили заяву, що йдуть на ізоляцію у зв'язку з тим, що захворіли коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"По ковіду - повний провал, в Конституційному Суді – провал, з ФОПами – повна лажа. Треба взяти паузу і сказати: "Я три тижні хворію, що тепер робити". Досі не створено комітет з питань боротьби з пандемією", - підкреслив Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак поділився своєю думкою щодо Верховної Ради України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", політичний аналітик Сергій Корнак гнівно висловився про Петра Порошенка та його роль у політиці.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Корнак розповів про те, хто така Юлія Тимошенко і яка її роль сьогодні.