Відеоблогер і підприємець Сергій Корнак прокоментував прийняття карантину вихідного дня в Україні у зв'язку з сумною статистикою COVID-19. На думку блогера, це рішення, яке прийняв прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, - маячне.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

Блогер звернув увагу на те, як себе зараз ведуть інші країни, як, наприклад, Словенія. За його словами, ця країна витратила всього лише 2 дні і зробила тести всім своїм громадянам.

"Весь світ зараз сидить на цьому COVID-19. Щоб ви розуміли, Словенія за 2 дні відтестувала всіх громадян, вони застосували армію, запросили допомогти волонтерів і відтестували за 2 дні всю країну", - підкреслив Сергій Корнак.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

За словами блогера, в Україні зараз все робиться для" відмивання грошей", скрізь заробляють і роблять бізнес. Корнак також стверджує, що карантин вихідного дня, який прийняли 11 листопада в парламенті, – це досить дурне рішення.

"Це бариги, чорти і козли. Скрізь грабують, цей уряд не може організувати велику кількість тестування людей. Карантин вихідного дня-це дубистика від баранів, це ідіотське рішення для того, щоб просто було. Купа бізнесу просто знищиться", - стверджує блогер.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Також він звернув особливу увагу на носіння захисних масок, підкресливши на те, що вона лише зменшує кількість кисню, але явно не допомагає. За його словами, масками можна тільки збільшити кислотне середовище, на якому ростуть бактерії. Саме з цієї причини, як виявилося, пневмонія розвивається в 2 рази швидше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Скільки може тривати весь цей шабаш дегенератів? Чисті вороги, ідіоти, бариги, спекулянти. За що нам все це?"- обурюється Сергій Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак відреагував на хворобу президента Володимира Зеленського та його помічника Андрія Єрмака.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак різко розкритикував колишнього главу України Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що підприємець Сергій Корнак висловив свою думку щодо Дмитра Разумкова.