Генеральний директор SpaceX, підприємець і винахідник Ілон Маск здав 4 швидких тести на коронавірус і отримав різні результати. Про це він розповів у своєму Twitter.

Читайте Знай в Google News!

Ілон Маск розповів, що в один і той же день здав 4 швидких тести на на антиген коронавірусу SARS-СоV-2 показали суперечливі результати: два були позитивними, два негативними.

"Відбувається якась нісенітниця. Сьогодні тестувався на COVID чотири рази. Результати двох тестів прийшли негативні, двох – позитивні. Одне і те ж обладнання, один і той же тест, одна і та ж медсестра. Експрес-тест на антигени від BD (американський виробник тестів)", — написав Маск у Twitter.

Ілон Маск в коментарях до посту зазначив, що якщо це відбувається з ним, то значить відбувається і з іншими. Він додав, що отримає тести на ПЛР в окремих лабораторіях, результати будуть орієнтовно через добу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Винахідник про свій стан розповів, що у нього симптоми типової застуди і поки що нічого незвичайного.

Маск згадує тест BD Veritor, який повинен показати результати за 15 хвилин на основі мазків з носа. Він ще не був схвалений або схвалений FDA і тільки на початку використання через поточну надзвичайну ситуацію глобальної пандемії.

“антигенні тести сумно відомі своєю нечутливістю, - говорить доктор Ейбл Лоуренс, професор клінічної імунології та ревматології. "Насправді це неправильне використання тестів на антигени ... 50% чутливість означає, що тест дасть позитивний результат тільки в половині випадків, навіть якщо у людини дійсно є коронавірус. Саме це і сталося".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ілон Маск набирає "інженерів-асів" на нову фабрику Tesla в Німеччині.

Як повідомляв Знай. ua, Ілон Маск заразився Covid-19, перші коментарі головного скептика з приводу пандемії.

Також Знай. ua писав, що співробітники Tesla і SpaceX щодня перевіряють Твіттер Ілона Маска на "деградацію".