Дитячі сварки, які завершуються публічним скандалом, трапляються доволі часто, проте відсоток таких, які стали надбанням суспільства, серед усіх наявних конфліктів, щоправда, невисокий. Казанські школярі і їхні батьки потрапили в епіцентр скандалу.

Читайте Знай в Google News!

Історія надзвичайно проста: хлопчик облив рюкзак і весь його вміст своєї однокласниці холодним чаєм. Дівчинка витягла все сушитися і подзвонила мамі, якій пожалілася на поведінку однокласника. Мама відразу приїхала в школу, де вилила холодний чай на голову хлопчика, а потім кинула в нього пусту пластикову пляшку. Відео з скандалу потрапило в мережу завдяки розгубленим, але гигикаючим дітям, які спостерігали розгортання цієї трагедії.

Спершу школа офіційно заявила, що між дітьми не було конфліктів, проте зараз ця інфа не підтвердилася. Мама дівчинки розповідає, що однокласник бігав за нею з канцелярським ножем і обіцяв перерізати горло, колов циркулем тощо. Відомо, що мама дівчинки вже забрала документи зі школи і перевела дівчинку у новий навчальний заклад.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Малолітній деспот: п'ятикласниця залякала всю школу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин у школах: чи повернуться діти до навчання в листопаді.

Також Знай.ua писав, "Мамочко, я бачу!": сліпий малюк вперше подивився на світ, зворушливі кадри облетіли мережу.