Вакцину проти Covid-19 знайдено: українська компанія успішно завершила клінічні випробування

Українська компанія Biopharma завершила випробування препарату від Covid-19 Біовен (імуноглобулін). Його протестували на пацієнтах із підтвердженим діагнозом Covid-19.

Про це в суботу, 14 листопада, повідомив співвласник компанії Костянтин Єфименко у соціальній мережі Facebook. За його словами, Біовен 13 листопада було внесено до протоколу лікування коронавірусу в Україні.

Вакцинація, фото: youtube
Вакцинація, фото: youtube

Помер Армен Джигарханян: зірки не можуть стримати сліз і емоцій, як попрощалися з легендою найближчі

У ніч з п'ятниці на суботу, 14 листопада, назавжди зупинилося серце вірменського, радянського і російського актора Армена Джигарханяна. Зірковий світ театру та кіно важко відреагував на таку втрату — колеги не можуть стримати емоцій. Про це стало відомо завдяки численним публікаціям в російських ЗМІ, а також публікаціям зірок в соціальних мережах.

Армен Джигарханян, фото: mk.ru
Армен Джигарханян, фото: mk.ru

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Яхту з українцями охопив вогонь: вечірка вийшла надто "гарячою", довелося кликати пожежників

У Києві на Дніпрі 20-метрову яхту з людьми на борту охопило полум'я. Жертв і постраждалих немає, пожежу ліквідували рятувальники ДСНС.

За даними ЗМІ, на яхті була запланована вечірка. Схоже, що свято й справді було "вогонь", однак закінчилося все пошкодженням цінного майна.

Пожежа на яхті у Києві, скріншот відео
Пожежа на яхті у Києві, скріншот відео

Конкурентка Фреймут заразилася важкою хворобою: "Останній раз побачитися і попрощатися"

Популярна українська телеведуча, блогер і "Ревізор краси" Олена Філонова активно веде сторінку в Instagram, де розповідає про своє життя. Цього разу Олена повідомила сумну новину.

"Ревізор краси" раптово для себе виявила, що хвора на коронавірус. Вона здала повний комплекс тесту на covid-19 і результат виявився позитивним.

Олена Філонова, фото Instagram
Олена Філонова, фото Instagram

Поки українці терплять "вихідний карантин", Зеленський пише подкаст з Феофанії: "До чого тут Україна?"

Президент України Володимир Зеленський, який був госпіталізований у клінічну лікарню "Феофанія", записав свій другий відеоблог зі зверненням до українців з самоізоляції. У записі він торкнувся таких тем як карантин вихідного дня, вибори президента США, мирного врегулювання на Донбасі та звільнення Віталія Марківа.