Спортклуб колишнього президента України Петра Порошенка "5 елемент" працює в звичайному режимі, незважаючи на карантин вихідного дня.

У цьому переконалися журналісти "Страни", що зазирнули у привідчинені двері клубу.

Читайте Знай в Google News!

"Все працює, головне, щоб маска була" - інформацію підтвердила одна з клієнток закладу, в спортивному клубі все працює.

Люди спокійно виходять і заходять до клубу. Двері контролює охоронець, який відчиняє їх для клієнтів. Цей же охоронець і міряє температуру і перевіряє наявність маски.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

5 елемент, фото: Страна
5 елемент, фото: Страна

Після того, як видання показало, що клуб "5 елемент" працює - охоронці перестали пускати клієнтів. Відвідувачі обурювалися, що у них запис на 16:00.

5 елемент, фото: Страна
5 елемент, фото: Страна

Схоже Порошенко з його "5 елементом" стане новим символом нахабного ігнорування карантинних заходів, перейнявши пальму першості біля Епіцентру.

Як відомо, Кабмін заборонив роботу спортивних залів та фітнес-центрів, які не забезпечують обмеження кількості відвідувачів з розрахунку 1 особа на 20 кв.м приміщення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин вихідного дня скасують? Петиція українців набрала потрібну кількість голосів.

Як повідомляв Знай. ua, поки українці терплять "вихідний карантин", Зеленський пише подкаст з Феофанії: "До чого тут Україна?"

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.