Відомий на весь католицький і християнський світ Папа римський Франциск наробив галасу в соціальних мережах. Виявилося, що Франциск поставив лайк під знімком моделі з Бразилії Наталії Гаріботто. До слова, дівчину фотограф зобразив у дуже відвертому вбранні.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки фотографіям і міткам в мережі Instagram.

Лайк від Папи Римського, скріншот: Instagram
Лайк від Папи Римського, скріншот: Instagram

На фото дівчина позує в образі католицької школярки - в білій майці, панчохах і червоній спідниці в клітинку. Реакція дівчини не змусила довго чекати. Наталі Гаріботто зраділа увазі 83-річного понтифіка і написала йому особисте повідомлення в Instagram. Однак відповіді не було, лайк також незабаром зник зі сторінки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також не можна приховувати, що крім Франциска публікацію моделі оцінило понад 114 тисяч осіб. Лайк незабаром зник з-під знімка, найімовірніше, відмітка "Подобається" від понтифіка з'явилася випадково. Сам Франциск поки не відреагував на те, що трапилося.

Варто також нагадати нашим читачам, що Папа Франциск закликав віруючих усього світу молитися, щоб роботи і штучний інтелект "завжди служили людству". Послання є одним з щомісячних молитовних намірів Папи - регулярних послань, що публікуються на YouTube, які покликані допомогти католикам "поглибити їх щоденну молитву", зосередивши увагу на певних темах або подіях. У серпні папа закликав молитися за "морський мир"; у квітні темою була "свобода від залежності". Тепер, у листопаді, це ШI та роботів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Папа Римський закликав молитися за "службу роботів людству".

Як повідомляв Знай.uа, на Тернопільщині відкрили Мекку для католиків, сотні вірян мчать на святе місце-Папа Римський би схвалив.

Знай.uа писав, на Закарпатті "спокутують" найбільшого Ісуса - благословляє українців з висоти.