Глава Моз України Максим Степанов отримав позитивний тест на коронавірус. Тепер міністру охорони здоров'я належить на власному досвіді дізнатися, що таке COVID-19, і як з ним боротися.

Цим Степанов і збирається зайнятися вже найближчим часом. Він заявив, що має намір особисто перевірити, як проводиться лікування і наскільки ефективні нинішні протоколи лікування.

Максим Степанов зазначив, що весь час пандемії коронавірусу він дивився на ситуацію тільки з точки зору лікаря. Тепер, за його словами, у нього є можливість поглянути на те, що відбувається поглядом пацієнта. Степанов заявив, що хоче особисто перевірити, як лікують хворих з COVID-19 в українських лікарнях і чи потребують змін діючі протоколи лікування захворювання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Степанов пообіцяв публікувати свої враження на своїй сторінці в соціальних мережах. За час хвороби, глава МОЗ має намір виявити проблеми українських лікарень і знайти відповіді на питання, які виникають в ході роботи медиків і лікування пацієнтів.

Раніше повідомляли, київський ресторан взяв у заручники активістів, поліції довелося ламати двері: "якщо карантин-то для всіх".

Як повідомляв Знай.uа, підопічних Порошенка підловили на ганебному занятті в розпал карантину: пихкали і потіли за закритими дверима.

Знай.ua писав, розлючена українка показала справжні "розсадники" пандемії: "не пройти, ніде припаркуватися".