Президент Вірменії Армен Саркісян заявив про проведення позачергових парламентських виборів і відставку уряду Нікола Пашиняна.

Читайте Знай в Google News!

У період між відставкою уряду і новими достроковими виборами країною керуватиме уряд національної згоди. Про це йдеться в посланні Саркісяна, передає "Sputnik Вірменія".

Варто відзначити, що на зустрічі з жителями Гадрута президент висловив співчуття, що його "багатий дипломатичний і переговорний досвід" не був використаний при ухваленні рішення по Карабаху.

Саркісян запевнив народ, що не мав ніякого відношення до заяви про припинення вогню, підписаної прем'єром Вірменії та президентами Росії та Азербайджану. На його думку, одним з перших кроків має стати повернення переговорного процесу у формат Мінської групи ОБСЄ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нікол Пашинян, фото з Facebook
Нікол Пашинян, фото з Facebook

Як відомо, протести в Єревані почалися після того, як між Вірменією, Азербайджаном і Росією було підписано угоду про припинення війни в Нагірному Карабасі 9 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, протестувальники в Єревані закликали прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна піти у відставку до півночі.

Як повідомляв портал Знай.uа, вірмени масово залишають територію Карабаху: спалюють будинки, вирубують дерева і викопують рештки з могил.

Також портал Знай.uа писав, що протестувальники біля будівлі уряду Вірменії в Єревані побили спікера парламенту Арарату Мірзояна. Таким чином люди відреагували на заяву Пашиняна про припинення війни в Нагірному Карабасі.