Історик, ведучий та співголова Громадської ініціативи " Права Справа" Дмитро Снєгирьов розповів про те, як відноситься корупція до відкриття нових КПВВ на Донбасі. Крім того, він нагадав, що Нормандські угоди є зобов'язаннями відкрити КПВВ в Луганській області.

Про це Дмитро Снєгирьов повідомляє на каналі " Политика Наизнанку" в YouTube.

Він згадав, що минулого разу розповідав про політику відкриття КПВВ біля селища Щастя. Тепер же Снєгирьов звернув увагу на відкриття контрольних пунктів в'їзду-виїзду поблизу селища Золоте.

"Я хотів би пояснити, що відкриття контрольно-пропускних пунктів можливе зі згодою всіх сторін. Мається на увазі в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську, тобто, ні Україна, ні представники самопроголошених "ЛНР" або "ДНР" відкрити КПВВ не можуть. Це узгоджений характер дій", - підкреслив Дмитро Снєгирьов.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

За його словами, необхідно зібрати тристоронню контактну групу із залученням міжнародних партнерів, тільки потім приймається рішення про місце будівництва і питання безпеки.

Йдеться про розведення військ, розмінування місцевості та припинення вогню в районі місця відкриття КПВВ. За словами ведучого, представники "ЛНР" наполягають, щоб 2 КПВВ були автомобільними, але пункт поблизу Щастя не працює.

Скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube

"У цьому і порився собака... КПВВ не працюють саме тому, що Російська Федерація намагається просунути свій план, тобто, одночасного відкриття двох КПВВ, які будуть працювати, як автомобільні переходи", - стверджує ведучий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

За словами Снєгірьова, на будівництво дороги від КПП Золотого до Сєвєродонецька з держбюджету виділили 400 мільйонів гривень. Якщо постане питання, що КПВВ не працюють, то можна буде зробити висновок, що українська сторона знала про це заздалегідь.

Нагадаємо, що Дмитро Снєгирьов розповів, хто такий Джо Байден і яку роль він відіграє для України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведучий Дмитро Снєгирьов розповів про те, що він думає щодо покрокового плану врегулювання конфлікту на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий Дмитро Снєгирьов пояснив, хто з кандидатів у президенти США вигідний для України.