Український військовий отримав вогнепальне осколкове поранення біля Авдіївки.

Читайте Знай в Google News!

У четвер, 19 листопада, російсько-окупаційні війська знову порушили домовленості про припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу один український військовий отримав поранення. Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

"У районі Авдіївки ворог відкрив вогонь з автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї. Унаслідок ворожих пострілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне осколкове поранення. Воїна оперативно доставили до медичного закладу, де йому надається належна медична допомога. Стан його здоров’я задовільний", - йдеться у вечірньому зведенні.

Про факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, повідомили представникам ОБСЄ через Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Ситуація у районі проведення операції залишається під контролем військовослужбовців Об’єднаних сил", - наголосили у штабі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі помер молодий боєць ООС

Як повідомляв портал Знай.ua, ветеран АТО звинуватив Зеленського у загибелі військових на Донбасі.

Також Знай.ua писав, путінські найманці на Донбасі наплювали на перемир'я і провокують українських захисників