П'ятий президент України Петро Порошенко знову відвідав Львів та поселфився з Олегом Синюткою якого "ЄС" просуває на мера міста.

Читайте Знай в Google News!

Лідер партії "Європейська Солідарність" народний депутат України Петро Порошенко у четвер, 19 листопада приїхав до Львова - вчетверте за останній час.

Як відомо, 22 листопада має відбутися другий тур виборів мера міста. У ньому візьмуть участь чинний мер Львова Андрій Садовий та ексголова ЛОДА, кандидат від "Європейської Солідарності" Олег Синютка.

Порошенко надалі продовжує агітувати за свого кандидата на посаду міського голови Львова, чим і зумовлені вочевидь поїздки до "Західної столиці".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Просуваючи свого кандидата на посаду мера, Порошенко разом з Синюткою виступив біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові, обоє відвідали Меморіал Пам’яті Героїв Небесної Сотні, завітали до Львівського обласного госпіталю ветеранів, де пообіцяли надати кисневе обладнання від Фонду Порошенка.

Порошенко з Синюткою побували також на Сихові, де спілкувались з перехожими. Свою робочу поїздку п'ятий президент завершив виступом в центрі міста.

У Львові Петро Порошенко багато та охоче селфився і з Синюткою, і зі своїми шанувальниками.

"Сьогодні у мене з нашою львівською командою був дуже насичений, але надзвичайно приємний день у Львові.Можу з впевненістю сказати: я відчув себе у колі однодумців", - написав Порошенко у Facebook під фотографіями зі Львова.

Нагадаємо, що 18 листопада львівські ресторатори записали відеозвернення до Кабміну. Підприємці на камеру зняли штани і спіднє, вимагаючи скасувати карантин вихідного у влади, яка за їхніми словами, вже й так залишила їх без штанів.

P.S. З ними Петро Порошенко не селфився.

львівські ресторатори записали відеозвернення до Кабміну, знявши штани, скрін з відео
львівські ресторатори записали відеозвернення до Кабміну, знявши штани, скрын з выдео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко потримав свічку у Львові

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський і Порошенко почубилися через порушення карантину

Також Знай.ua писав, Петро Порошенко різко висловився про карантин вихідного дня