Український прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорював з мерами міст питання протидії коронавірусу. Після чого заявив, що очікує від них поради щодо посилення карантину.

Заступник глави офісу президента Кирило Тимошенко ж запевнив, що про введення "новорічного локдауну" в країні говорити поки рано. Однак такий варіант розвитку подій розглядається у всіх країнах.

Читайте Знай в Google News!

"Давайте зрозуміємо, чого ми зараз доб'ємося карантином вихідного дня. Це ж ситуація, яка змінюється від тижня до тижня", - розповів він. А Шмигаль раніше заявляв, що тритижневий локдаун може бути введений в Україні, якщо карантин вихідного дня не принесе бажаних результатів.

Однак економіка країни може не витримати подібних обмежень. "Кожен з нас відповідає за життя і здоров'я людей. Нам потрібно спільно нести цю відповідальність, обмінюватися конструктивними порадами та пропозиціями, щоб разом знайти вихід з ситуації, що склалася. Ми не хочемо вводити жорсткий локдаун, який був навесні", — поділився Денис Шмигаль, закликаючи голів міст дотримуватися карантину вихідного дня. Адже це єдина альтернатива локдауну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Адаптивний карантин був скасований 11 листопада у зв'язку із загостренням пандемії коронавірусу. А президент України Володимир Зеленський повідомляв про можливе уникнення жорсткого локдауну завдяки кільком тижням карантину на вихідні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марцінків зізнався, що чекає франківчан у грудні: "Це буде катастрофа"

Як повідомляв "Знай.ua", Українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну: "Залишили нас без штанів"

Знай.ua писав, карантин вихідного дня: Зеленський з лікарні у Феофанії анонсував покарання для порушників.