Пільги із ПДФО в Україні: розмір ставки, порядок утримання

Податок із доходів фізосіб застосовується для усіх видів доходів українців: із заробітної плати, із заохочувальних виплат тощо. Соціальна надає людині, котра отримує щомісяця зарплату, можливість знизити суму від загального оподатковуваного доходу.

Пільги із ПДФО в Україні, скрін - YouTube
Пільги із ПДФО в Україні, скрін - YouTube

Пільги учасникам бойових дій 2020: як отримати, які потрібні документи

Учасник бойових дій (УБД) та члени його сім'ї мають право на отримання гарантованих пільг.У той час, як європейська практика обережно використовує пільговий механізм, Київ призначає довічне утримання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пільги учасникам бойових дій 2020
Пільги учасникам бойових дій 2020: фото facebook

Патріарх Іріней Сербський помер від ускладнень Covid-19

Патріарх Іриней, глава Сербської Православної церкви, помер від ускладнень Covid-19. Він пішов з життя на 91 році життя.

Ще два Настоятелі Помісних Православних Церков світу зараз знаходяться в лікарні з коронавірусом - керівники грецької та албанської церков, які лікуються в одному госпіталі в Афінах.

Патріарх Іриней, фото з вільних джерел
Патріарх Іриней, фото з вільних джерел

В Україні масово закриваються школи і дитсадки через Covid-19, як бути батькам

Коронавірус продовжує поширюватися Україною, через це почали закриватися деякі дитячі садочки і школи. У цих закладах спостерігається велике скупчення людей. А діти також схильні до зараження Covid-19.

На Львівщині масово закривають школи на карантин, Ілюстративне фото
На Львівщині масово закривають школи на карантин, Ілюстративне фото

У світі стався спалах невідомої хвороби, люди налякані: струпами покриває все тіло

У Сенегалі понад 100 рибалок заразилися невідомою хворобою на заході країни. У них спостерігаються шкірні висипання у вигляді струпів. Припускають, що джерело невідомої хвороби знаходиться у відкритому морі.

У Сенегалі стався спалах невідомої хвороби, фото: кадр з відео
У Сенегалі стався спалах невідомої хвороби, фото: кадр з відео