В американському місті Ваватос, який знаходиться недалеко від Мілуокі, в штаті Віксонсін сталася стрілянина в торговому центрі Mayfair.

В результаті події кілька людей отримали поранення. Про це повідомляє ABC News.

Читайте Знай в Google News!

Глава населеного пункту Денніс Макбрайд повідомив, що життю поранених нічого не загрожує, вони були успішно госпіталізовані. Підозрюваний все ще перебуває на волі. На місці події працюють 75 поліцейський.

В результаті стрілянини з боку невідомої людини поранено як мінімум вісім осіб, серед яких є підліток. Оцевидці повідомляють, що чули від восьми до 12 пострілів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше, в лютому цього року, в цьому ж ТРЦ представник правоохоронних органів застрелив темношкірого підлітка, який направив на нього пістолет. Ця подія спричинила масові протести, прокурор же відмовився висувати звинувачення проти поліцейського.

Минулого місяця семеро людей (4 дитини) отримали поранення в результаті стрілянини на парковці в місті Меса. А в Рочестері сталася масова стрілянина на вечірці, двоє людей загинуло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві два кримінальники і "Містер Україна" розстріляли копів - вибігли з машини і...

Як повідомляв "Знай.ua", п'ятниця 13-го в Канаді: озброєні зловмисники захопили заручників у Монреалі.

Знай.ua писав, не минуло й місяця після Відня: в Швейцарії невідомі відкрили стрілянину, є постраждалі.