Популярна українська дитяча письменниця Лариса Ніцой частенько ділиться своїми думками, політичною та цивільною поліцією у Facebook.

Зараз вона опублікувала нове звернення в соціальній мережі, в якому заявила про "хабар" шкільному завучу.

Читайте Знай в Google News!

"Моїй доні (вона завуч в школі) дали "хабарі". Камери відеоспостереження зафіксували, як вона постійно спонукає україномовних дітей не переходити на російську. Не секрет, що в україномовних дітей по всій Україні - проблема з мовною стійкістю", — написала жінка.
Ніцой повідомила, що потрапляючи в коло російськомовних дітей, україномовні діти переходять на російську. Подібна слабка мовна стійкість є наслідком геноциду. Ця вада нашими колонізаторами нам була подана, як перевага, за словами письменниці.

"Так ось. Моя дочка виховує в україномовних дітей мовну стійкість. Батьки це побачили з камер і їм це сподобалося, що моя дочка зберігає їхнім дітям україномовність. За це вони подарували їй больш-у-У-ю шоколадку. Таку, що всьому колективу на перерві вистачило до чаю", — додала Ніцой.
Вона вважає це не "хабарем", а вдячністю. Адже, якби всі вчителі в Україні, за словами письменниці, робили так, як її дочка, то вже давно б завершилося мовне питання. Лариса Ніцой виступає за побудову міцної держави, що зуміє лише народ, об'єднаний спільним світоглядом — спільною мовою.
"Не розуміє цього лише тупезний, або ворог, що косить під тупезного. З Днем української Гідності та свободи!",- підсумувала Ніцой.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський Усміхаючись заговорив про Майдан у День Гідності та Свободи і виніс одну істину: "Шлях до бажаних крісел"

Як повідомляв "Знай.ua", перша леді Зеленська нарвалася на гнів українців, а хотіла свята: "Вас гомосексуалісти зелені тримають?"

Знай.ua писав, початок Революції Гідності: 10 днів, що змінили Україну і світ назавжди.