Хитра Хюррем погрожувала накласти на себе руки заради коханого султана Сулеймана.

Читайте Знай в Google News!

Про життя і перипетії персонажів легендарного турецького серіалу “Величне століття” розповідає видання SM News.

Хюррем надзвичайно вдало маніпулює султаном, який пробачає їй усі витівки. Челядь здивована цією ситуацією, адже наложницям треба бути тихими і покірними, а не керувати самим султаном. Проте одного разу навіть прекрасна Хюррем розізлила чоловіка своєї долі.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео
Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

До палацу привезли російських бранок, одну з них готували до ночі з султаном. Про це дізналася Хюррем. Тоді вона схопила кинджал та побігла до покоїв Сулеймана. Там вона заявила йому, що вона не може ділити його з іншими жінками, її кохання занадто сильне для цього. Тоді вона почала демонструвати ніж і різати собі руки. Розлючений Сулейман прогнав її, Хюррем почала пакувати речі.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео
Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео

Проте зранку чоловік прийшов до неї, а вона повторила свою вимогу. Султан був вражений стійкістю і силою любові цієї жінки. Усіх росіянок вивезли з гарему, султан продовжив проводити ночі лише з Хюррем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Величне століття": хто щиро любив Нігяр-калфу, попри її підлу душу

Як повідомляв портал "Знай.ua", бліда і змучена: зірка ″Величного століття″ Мер'єм Узерлі показала, що з нею зробила вагітність