Коли Ібрагім-Паша отримав велику владу і став візиром Османської імперії при Сулеймані, про яку досі навіть не мріяв, став ворогом Хюррем, а значить з Махідевран вони були за одне.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: турецьке видання Turkey Sea.

Але чому він не спробував налагодити відносини з дружиною Сулеймана і не встав на її бік? Багато фанатів вважають, що він був закоханий в Махідевран.

Дівчина потрапила в гарем, коли Сулейман був ще шехзаде, а Ібрагім не мав високої посади. Коли дівчина опинилася в гаремі, то майбутньому Візиру навіть дивитися на неї було не можна, але крадькома він все ж захоплювався її красою. Він був закоханий, але свою любов він переборов і став її другом і справжнім захисником у гаремі та перед великим повелителем.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Величне століття, постер до серіалу
Величне століття, постер до серіалу

Як сказано на Turkey Sea, Ібрагім дуже любив Мустафу через ніжні почуття до Махідевран і був його наставником. Він займався з ним, наставляв і давав поради. Ібрагім підтримував його, навіть ціною свого становища в палаці.

Ібрагім-паша був вірний Махідевран і завжди виручав її і рятував з різних колотнеч. Навіть коли вона будувала підступи Хюррем і траплялася на цьому, він захистив її перед повелителем і благав пощадити заради Мустафи. Махідевран і Ібрагім намагалися разом протистояти Хюррем, але все було марно, зрештою вони програли. Ібрагіма стратили, а Махідевран залишили без засобів до існування і вислали з палацу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Як повідомляв "Знай.ua", актори "Величного століття" в реальному житті: як поза серіалом виглядають Хюррем, Сулейман і Пелін.

Знай.ua писав, дружина "султана Сулеймана" поправилася після пологів і натрапила на шквал ненависті: "Ви можете ковзнути"