При перевезенні різдвяної ялини для Рокфеллерівського центру в Нью-Йорку робітники виявили крихітну сову.

Північноамериканський мохноногий Сич був названий Рокфеллером і відгодовується перед випуском назад в дику природу. Його відвезли практично на 300 кілометрів від будинку. Про це повідомляє видання BBC.

Читайте Знай в Google News!

Дерево перевозили з Онеонти, штат Нью-Йорк, у великий мегаполіс. Сова зараз знаходиться в центрі дикої природи Рейвенсбірд. Сич нічого не їв і не пив протягом триденної поїздки, його відгодовують "всіма мишами, яких він з'їсть", і дають йому рідини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На огляді та рентгені у ветеринара показали, що Рокфеллер знаходиться у відмінному стані. Директор Центру Еллен Каліш здивована, що тварину не розчавили. Сам по собі Сич крихітних розмірів, але є дорослою особиною. Сова належить до виду північноамериканських мохноногих сичів, будучи найменшими совами на північному сході Сполучених Штатів Америки.

Їх висота досягає 17-21 сантиметрів у висоту. Як тільки Рокфеллер буде здоровий, його випустять назад в дику природу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харків'янин посадив крихту-Левеня в свій автомобіль, городяни не оцінили - "зжере з часом"

Як повідомляв "Знай.ua", в Чернівцях рятують відбився від зграї лелеки - "Тремтів від холоду і шукав допомоги"

Знай.ua писав, прикарпатців закликали не будити маленьких " друзів Дракули" - "Небезпечно для життя"