Новий тиждень почнеться в Україні з легкого потепління. 23 листопада на всій території України буде сонячно. Сніжитиме лише у 3 областях: Сумській, Харківській та Луганській.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Укргідромедцентр.

Уночі в північно-східній частині невеликий сніг, удень місцями в західних областях невеликий дощ, на решті територій без опадів. На Лівобережжі ожеледиця.

Вітер переважно західний, 5-10 м/с, на заході вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, в Карпатах 5-10° морозу; вдень 1-6° тепла, на півдні до 9°, у східних областях близько 0°.

Українці, скріншот з youtube
Українці, скріншот з youtube

У Києві – без опадів. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 4-6° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 23 листопада найвища температура вдень була 15,3 тепла в 1923 р., найнижча вночі 18,3 морозу в 1927 р.

24 листопада в північній частині, центральних і східних областях невеликий дощ і мокрий сніг, на решті територій без опадів. На Лівобережжі на дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла, в південно-західній частині до 9°; у Карпатах вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У Києві 24 листопада невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0 – 2° тепла, вдень 3-5° тепла

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на 21 листопада для всієї України: колючі морози і сніг накриють декілька областей.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.