Несамовитий акт канібалізму зафіксовано у Берліні. Поліція арештувала чоловіка, підозрюваного у сексуально мотивованому вбивстві та канібалізмі.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: берлінський таблоїд BZ.

Місцеві мешканці під час прогулянки у парку північної частини міста виявили кістки жертви. Судмедексперти встановили, що це рештки 44-річного чоловіка, який зник два місяці тому.

поліція Німеччина
поліція Німеччина

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські собаки вивели поліцію прямо на квартиру підозрюваного - 41-річного вчителя математики.

Представник поліції повідомив, що з однієї кістки наче з'їли всю плоть, і існують "інші ознаки", які змушують підозрювати з великою ймовірністю, що жертва - чоловік - "став жертвою людоїда".

Як з’ясувалось згодом, підозрюваний у вбивстві вчитель, відвідував "відповідні інтернет-чати".

Чоловік, якого з’їли - інженер-електромеханік. Бідолашний залишив свою квартиру пізно увечері 5 вересня, його сусіди по квартирі згодом повідомили про зникнення.

жіночі кістки на горі Афон, фото: Phaidon Hadjiantoniou
жіночі кістки на горі Афон, фото: Phaidon Hadjiantoniou

Німецькі ЗМІ вже порівнюють цей випадок із інцидентом "людоїда з Ротенбургу". Тоді Армін Майвес, німецький канібал, отримав довічне ув'язнення у 2006 році. Він розповів, що познайомився з чоловіком в інтернет-чаті для людей, зацікавлених у канібалізмі, і отримав від майбутньої жертви згоду на відрізання пеніса та вбивство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що канібал розповів жертві про любов до біфштексів та відкусив вухо.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині знайшли тіла безвісти зниклих чоловіків-копи підозрюють найстрашніше

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині молодик звів рахунки з життям. Його виявили в петлі в будинку батьків.