У селищі Красне-на-Волзі кілька підлітків побили 10-річну дівчинку і знімали це на відео.

При цьому, садисти матюкалися, ставили її біля стіни і починали сильно бити руками і ногами, коли дівчинка зі сльозами просила їх більше цього не робити.

Читайте Знай в Google News!

Слідчі завели кримінальну справу і з'ясовують всі обставини. Мама ж постраждалої дівчинки Катерина повідомила, що дитину схопили за руку в центрі селища і потягли на базар "поговорити". Згодом на неї напали семеро людей, які разом з нею навчаються в одній школі.

"Вони били по обличчю. Були удари в ніс, в око, штовхали по ногах, сухим кісточках і туди, де ребра. Ткнули в сміттєвий бачок головою, обплювали і потім вже обсикали. У неї був синець в області скроні, потім він перейшов на око. Були синці на сухій кістці, так як по ногах били. Одяг у нас зіпсована, так як обплювали і сходили в туалет на неї", — розповіла її мама.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика і сцени насильства 18+

Було написано заяву в поліцію. Також вже відомо, хто саме напав на дівчинку. Підлітки ще не приносили свої вибачення перед сім'єю.

Кримінальну справу було порушено за фактом недбалості, допущеної посадовими особами органів та установ системи профілактики бездоглядності та правопорушень неповнолітніх.

Напад стався біля торгового центру "Ріос" ввечері 12 листопада. Серед неповнолітніх були підлітки віком від 11 до 14 років. Дівчинка і деякі з нападників перебували на обліку в підрозділі у справах неповнолітніх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Львівський активіст нарвався на шанувальників Гітлера: підстерегли біля будинку.

Як повідомляв "Знай.ua", українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок.

Знай.ua писав, в українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "Вдарили дитину і накинулися на матір"