Стало відомо, що український уряд планує щомісяця підвищувати вартість газу для опалення житлових будинків.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявила заступник міністра розвитку громад і територій Наталія Хоцяновська під час онлайн-наради з питань теплопостачання в понеділок, 23 листопада.

"У зв'язку з цим міністерство вже працює над впровадженням алгоритму автоматичної корекції ціни на тепло у зв'язку зі зміною вартості складових компонентів теплопостачання. Міністерство пропонуватиме Верховній Раді закріпити можливість щомісячного автоматичного перерахунку цін на тепло", - йдеться в заяві.

газ, фото Pxhere
газ, фото Pxhere

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що вже з 1 січня 2020 року, за Законом України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу", всі, у кого немає лічильника, залишаться без газу. Так, сотням тисяч українців в терміновому порядку доведеться подати заявку на установку приладу і вірити, що газівники встигнуть вчасно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше фахівець у галузі енергетики Валентин Землянський розповів, які зміни чекають на українців у сфері опалення та цін на газ.

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Катерина Котенкова, проаналізувавши перші півтора роки правління президента Володимира Зеленського, дійшла висновку, що сфера ЖКГ в Україні абсолютно не змінилася, як і державна політика в цій сфері.

Також портал Знай.uа писав, що українських заробітчан можуть змусити платити податки, перевіряючи закордонні рахунки.