Український підприємець і відеоблогер, а також політичний аналітик Сергій Корнак розповів про те, як пройшли вибори в Грузії. За його словами, після другого туру виборів у Грузії загострилася політична криза, оскільки опозиція вимагає від влади перевиборів.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Партія Іванішвілі "Грузинська мрія" підтасувала вибори, намалювала собі 48% і цим забезпечувала виграш у виборах. За грузинським законодавством, партія, яка набирає 40% в парламенті, має право призначати прем'єр-міністра і формувати Кабінет Міністрів", - пояснив відеоблогер.

За словами Корнака, опозиція в Грузії поставила умови партії Іванішвілі, що вони відмовляються від своїх мандатів і не братимуть участі в парламенті Грузії. Крім того, опозиція зажадала від влади провести позачергові перевибори.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Ситуація патова, в неділю в Грузії пройшов другий тур виборів, 130 депутатів. Опозиційні партії зняли всіх своїх кандидатів, явка на виборах була 16%, - це нижче всяких меж. Перемогли всі 30 мандатів "Грузинської мрії". Все залежить від стійкості грузинської опозиції", - підкреслив Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Він розповів, що в Грузії заготовлені акції протесту, які відбудуться на вихідних. За його словами, вибори пройшли нечесно і незрозуміло, як буде розвиватися політична криза.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Грузія вся кипить, на суботу-неділю призначені нові мітинги, подивимося, як буде розвиватися ця точка кипіння. Всі розуміють, що вибори пройшли нечесні. У Грузії-відверта парламентська криза, там теж Боротьба за владу. Осінь - саме час для повстань", - підкреслив Сергій Корнак.

Нагадаємо, що Сергій Корнак заявив, що українська влада хоче ввести повний локдаун в кінці осені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підприємець Сергій Корнак розповів про те, як пройшли вибори у Львові і яке відношення до цього має Петро Порошенко.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак розповів, як у Грузії борються з пандемією коронавірусу.