У четвер, 26 листопада, в Україні очікується досить суха і приємна погода. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. За словами метеоролога, українці завтра зможуть насолодитися яскравим сонечком.

У більшості регіонів України очікується безхмарна погода, тому саме час насолодитися одним з останніх сонячних днів осені, що минає.

Однак не у всіх регіонах нашої країни буде сонячна і безхмарна погода. Зокрема, на півночі нашої країни очікується похмура погода з високою хмарністю. Вранці можливий туман. Вдень може пройти невеликий дощ. У більшості регіонів нашої країни температура повітря прогріється до 4-8 градусів вище нуля.

У Києві очікується досить тепла і сонячна погода. Небо буде освітлено яскравим сонцем, а кияни зможуть насолодитися блакитним небом. Температура повітря в Києві складе + 5 градусів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Харкові зацвіли каштани у вересні. Городяни зняли цю аномалію на камери і показали в соцмережах. За деякими даними до аномалії призвело занадто спекотне літо і рано опале листя з дерев.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в ботанічному саду Запоріжжя зацвів бузок. Цвіте і пахне місцевим на радість. зараз в саду знаходиться відразу три сорти рослини. Йдеться про осінній бузку, яка починає цвісти в липні-серпні. Також, частково це відбувається і у вересні.