Помер легендарний футболіст збірної Аргентини Дієго Марадона. За інформацією джерела, футболіст помер у середу, 25 листопада, вранці за місцевим часом у місті Тигре, у своєму будинку, через зупинку серцево-судинної системи. Як стало відомо раніше, на початку листопада легендарний аргентинець потрапив до медзакладу у важкому стані із зупинкою серця.

Також українські прилавки "захопили" токсичні іграшки, лікарі б'ють на сполох: як відрізнити смертельну підробку.

З року в рік фахівці та громадські активісти попереджають про чисельне зростання шкідливих іграшок-підробок на українському ринку, і, як відзначають експерти, зараз це явище досягло кричущих масштабів. Про критичність ситуації стверджують і лікарі, відзначаючи різке зростання кількості маленьких пацієнтів, у яких навіть після нетривалого контакту з неякісною іграшкою виникала небезпечна алергічна реакція і проблеми з диханням. Як виявилося, навіть похід в спеціалізований дорогий магазин не гарантує безпечну покупку.

Крім того, повідомлялося, що "Епіцентр "змусив українців дізнатися, що таке справжнє" дно": 40 хвилин у черзі з одним папірцем.

Українці жорстко розкритикували велику мережу українських будівельних гіпермаркетів"Епіцентр". А все через те, що адміністрація неналежним чином ставиться до клієнтів в карантин "вихідного дня". Так, про вельми неприємну ситуацію розповів київський організатор Леонард Григор'єв на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Олена Зеленська попередила українців про небезпеку, справа не в хворобах:"може трапитися з кожним".

"Всі ці предмети-безпосередні учасники, інструменти в реальних випадках насильства: фізичного, психологічного, економічного. Справа в тому, що домашнє насильство може відбуватися зовсім поруч. Справа в тому, що предметом домашнього насильства може стати що завгодно. Справа в тому, що домашнє насильство – біда, яка може трапитися з кожним. Найжахливіше в домашньому насильстві - його буденність. Ми повинні визнати: насильство - не норма! Йому немає виправдань.",- написала Олена Зеленська.

Також Олена Зеленська розповіла про домашнє насильство, тема близька багатьом українкам: "сама винна”.

Перша леді України закликала не сприймати домашнє насильство як норму.