Знаменитий астролог Павло Глоба опублікував у своєму Instagram прогноз на четвер, 26 листопада. Фахівець розповів, чого варто берегтися, і до яких знаків долі прислухатися особливо ретельно.

Так, в цей день астролог радить якомога більше уваги приділити знанням, навчанні і творчій роботі. Для нових починань цей день не підходить, а ось для проблем, що виникають на вашому шляху незалежно від вас, стане в нагоді швидке, креативне і конструктивне рішення.

Захворівши в цей день, можна сильно не турбуватися: симптоми будуть м'якими, недуга швидко пройде і більше не повернеться.

"Якщо щось раптово здивувало вас-на щастя. Якщо, вийшовши з ранку з дому, ви почули дитячий сміх-знак майбутнього багатства. Птах, що залетів в будинок, може бути вказівкою на очікує вас приємний сюрприз", - пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Астролог також розповів, що в цей день збуваються тільки конкретні сни, і тільки про родичів і близьких людей. Трактувати такі сни слід прямо і конкретно.
Корисно в цей день є насіння, горіхи, халву, сир і курагу. Павло Глоба рекомендує утриматися від вина і м'ясної їжі.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя

Як повідомляв портал Знай.uа, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Також Знай.иа писав про антигороскопі для кожного знака Зодіаку