Колишня прем'єр-міністр України і лідер політичної фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко вшанувала пам'ять гендиректора КБ "Південне" Олександра Дегтярьова, який помер від ускладнень Covid-19.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні ми попрощались із Олександром Вікторовичем Дегтяревим, легендарним генеральним директором КБ "Південне". Зловісна хвороба забрала його. У нас дуже багато людей, які полюбляють говорити про велич країни. Олександр Вікторович – з тих небагатьох, хто цю велич створював власними руками, власною мудрістю.

Олександр Дегтярьов, скріншот з відео
Олександр Дегтярьов, скріншот з відео

Всупереч труднощам часу, всупереч всім викликам і проблемам, він ціною якихось неймовірних зусиль робив так, що Україну досі вважають космічною державою. Це – його персональна робота і його особиста гордість. І не випадково саме наші, українські, ракетні двигуни хвалить сьогодні Ілон Маск.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олександр Дегтярев буквально жив і мріяв космосом. Це людина, яка завжди дивилася в небо. Я дуже вірю й сподіваюся, що він і зараз десь там, посеред світлих зірок, у кращих і вищих світах… Це непоправна втрата для України... Відпочивайте, Олександре Вікторовичу... Вічна слава, вічна вдячність... Царство Небесне..." - написала у Facebook Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 69-річного аерокосмічного конструктора, академіка Національної академії наук не стало 24 листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі 26 листопада відбулася панахіда по гендиректору КБ "Південне" Олександру Дегтярьову. Похорон відвідав президент Володимир Зеленський.

Також портал Знай.uа писав, що лікар, який врятував сотні українців, назвав формулу перемоги над covid-19.