У прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" відбулося пряме включення з лікарем-епідеміолог Андрієм Александриным. Він почав з того, що висловив саркастичну "подяку" присутнім у студії членам уряду і нардепам.

Александрін заявив, що на сьогоднішній день єдиний вихід для України з ситуації, що склалася з Covid-19 — це впровадження жорсткого локдауну, тому що інших заходів система держави не вжила.

" Я хочу, дійсно, подякувати присутнім членам уряду і народних депутатів за те, що у нас щодня реєструється 600 випадків захворювання медиків на Сovid-19. Хочу подякувати за те, що немає ніякої соціальної підтримки, особливо для незахищених верств населення, пенсіонерів, які не можуть навіть ефективно хворіти вдома — їм ніхто не допомагає. Звичайні медичні маски продаються під виглядом респіраторів FFP-2. Ви навіть медикам не дали належних засобів захисту. Тому, ще раз, я хочу подякувати Вам, ви зі своїм завданням впоралися, і привели країну до локдауну. І саме завдяки вашим діям ми опинилися в такій д*пі "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.