У соціальній мережі Facebook на сторінці вчительки Тетяни Журинської з'явилася публікація з назвою "Фантастичні звірі і де їх шукати".
Спочатку вона заявила, що ніколи не пише пости в соцмережі через малу кількість читачів і відсутність необхідності писати на гострі теми, адже їх висвітлював будь-хто інший, більш змістовно і влучно.
Читайте Знай в Google News!
Однак зараз жінка вже не готова мовчати і терпіти той рівень гидоти, з яким довелося зіткнутися її родині. "Нещастя чекало нас з несподіваного боку. Все почалося з того, що ми з чоловіком приєдналися до команди ентузіастів школи STEAM, що "динамічно розвивається". Я взялася вчити чудових другокласників, чоловік став учителем історії, адміністратором молодшої школи і помічником у всіх побутових питаннях, що вимагають чоловічої участі (полагодити кран, перенести щось важке, підігнати і поставити двері)", -почала розповідати вона.
Їх не лякали труднощі, пов'язані з відсутністю матеріальної бази, яка складається з підручників, методичних посібників, робочих зошитів, затверджених МОН та ін.Тетяні подобалася загальна концепція, тому вони ризикнули протягом двох днів перевести їх дочку Христину в 9 клас цієї школи. Однак через кілька днів їх дитина зламала ногу на перерві. Вдалося зняти гіпс через 7 тижнів.

А потім, 19 листопада, під час великої перерви жінці зателефонувала вчителька образотворчого мистецтва і без попередніх роз'яснень просила дозволу зашити рану на голові Христини. "Запевняла мене в тому, що рана дріб'язкова, доктор хороший, і мені не потрібно приїжджати. Я не погодилася, і миттю опинилася у відділенні нейрохірургії на Космічній. Там мені в руки впала дочка в одязі, залитих кров'ю з величезною раною на голові, без значного пасма волосся, і крізь ридання розповіла, що прийшла на перерві до подруги Олі в клас", — додала Журинська.
Однокласник цієї подруги "наказав" дівчинці вийти з їх класу, який їй потрібно було пройти, щоб банально дійти до туалету або холодильника за обідом. Христина попросила сказати їй це ввічливо жартома, а хлопчик у підсумку кинув у неї стілець. Їм він не потрапив, але потім взяв чашку і вдарив нею по голові. За словами викладачки, її дочка 7 років грала на фортепіано і її пальцями навіть не прикритися. А нейрохірург зазначив, що рана набагато складніша, ніж здалася на перший погляд.
"Ще перебуваючи в лікарні, я дізналася, що нас звільнять, якщо ми подамо заяву в поліцію. Коли ми повернулися в школу за речами, адміністрацією школи в особі Ольги Вишнянської, Вікторії Рудольф і Анни Осипової зі мною і чоловіком була проведена "роз'яснювальна бесіда", в ході якої було сказано, що Матвій Осипов, син завуча старшої школи, неагресивний хлопчик, а Христина сама винна, тому що спровокувала його. В ультимативній формі було заявлено, що Матвій продовжить вчитися в школі, а його мати продовжить керувати. Нас відправили в примусову відпустку", - розповіла Тетяна Журінська.

Перші дні відпустки жінка провела в спробах відмити з волосся Христини кров, максимально акуратно і обережно, щоб вода не потрапила на шов. А сама дівчинка плаче, витягуючи з-під пов'язки чергову втрачену пасмо волосся. Адміністрація школи, за відсутності сімейної пари, провела бесіди з дітьми і співробітниками, в ході яких зробили Христину винною в події. "Але адміністрації школи цього здалося недостатньо, вони не зупинилися на тому, що залишили Христину побитою і винуватою, без будь-яких вибачень з боку школи або нападника. Тепер організоване цькування за участю групи людей, які від імені адміністрації школи STEAM методично проходять весь список наших друзів в Facebook, розповідаючи тонни брехні про те, які Тетяна і Рустам покидьки, а Христина - брехунка, що тероризувала нещасного хлопчика з першого дня навчання", — підсумувала жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"

Як повідомляв "Знай.ua", в Житомирі пацієнт жорстоко побив вагітну сімейну лікарку: плював і хапав за халат.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.ua писав, українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок.