На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 28 листопада. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Інвестиції в поїздки-це інвестиції в себе. (Меттью Карстен)

28 листопада

💌 День сприятливий для подорожей і поїздок, хороший для будь-яких справ, вирішення логічних завдань і інтелектуальної праці. Сьогодні слід контролювати свої слова і думки, нікому не бажаючи зла.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

🚑 Хвороба сьогоднішнього дня вимагає серйозного ставлення і комплексного підходу до лікування.

🍀 Знайти металевий предмет-знак допомоги. Випадково впустити ніж-ваші вороги будуть покарані. Розбилася посуд - ви зробили неправильний вибір в житті.

🛏 Символічні сни не збуваються, а конкретні збуваються в найкоротші терміни. Побачити вогонь або джерело світла – знак захисту і допомоги. Бачити книгу або щось писати – до нових знайомств.

🍽 Корисні: солоний сир, бринза, солоний сир, прісні коржі. Рекомендується утриматися від тваринної їжі.

👗 👠 Сприятливі червоні, бузкові і білі кольори. Уникайте пісочного і жовтого кольору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку-гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.иа" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.