Заступника голови Офісу Президента Кирило Тимошенко ухилився від запитання журналістів про необхідність і терміни запровадження в Україні жорсткої форми карантину — так званого локдауну.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише видання Букви.

На відео, розміщеному у соціальній мережі "Фейсбук", можна побачити, як репортери підходять до вікна чорного автомобілю марки "БМВ", за кермом якого й сидить Тимошенко, на одязі якого можна побачити фірмовий "патч" відомого італійського дизайнерського бренду Stone Island (ця марка особливо популярна серед футбольних ультрас і представників праворадикальних рухів).

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Локдаун буде тоді, коли він буде. Та й усе… Рішення про локдаун приймуть президент, Кабмін та МОЗ. Головне масочки носити всім і все буде добре", — заявив держслужбовець, щиро посміхаючись.

Далі журналісти спробували дізнатися про позицію щодо локдауну у регіонах, але й від цього запитання замголови ОП ухилився (або не зовсім його зрозумів) і дав відповідь, що сподівається, що "більшість голів обласних державних адміністрацій буде від партії “Слуга народу”".

Тимошенко доволі різко завершив розмову, і, попрощавшись з представниками мас-медіа, стрімко рвонув подалі від них.

Кирило Тимошенко, скріншот відео
Кирило Тимошенко, скріншот відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні день пам'яті жертв Голодомору: Як правильно запалити свічки і вшанувати загиблих.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський заявив про нестерпний біль і нелюдські злочини: "Знищити цілий народ?"

Знай.ua писав, Зеленський показав, чим його годують батьки: ковбаса, сир, капуста - все, як у простих українців.