В одному з барів Києва поліція влаштувала "спецоперацію" ще до початку дії карантину вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

Пізно вечері 27 листопада, ще до півночі столичні правоохоронці влаштували рейд в нічному клубі Keller Bar. Силовики виламали двері, повалили відвідувачів на підлогу і довго не дозволяли залишити приміщення закладу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила киянка Дарина Колосова, яка розмістила відео з місця подій.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пізніше й інші відвідувачі оприлюднили кадри з нічного клубу. Вони повідомили, що операцію проводили не тільки співробітники Нацполіціі, а й представники "Муніципальної варти" і департаменту по боротьбі з наркотиками. Силовики були озброєні, на місце прибули також кінологи с собаками.

Telegram-канал "PavlovskyNews" оприлюднив відео, на якому відвідувачі Keller Bar розповідають, що їх штовхають, відбирають мобільні телефони і не дозволяють знімати те, що відбувається у барі.

Все закінчилося тим, що відвідувачі відбулися мінімальним штрафом за порушення карантинних обмежень - заплатили по 170 гривень. Як видно з кадрів, мало на кому з присутніх в клубі були маски.

Однак, були й такі, у кого під час перевірки виявили наркотичні засоби. Їх правоохоронці залишили для подальшого з'ясування після того, як відпустили всіх інших.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові під час карантину вихідного дня у церкві святого Михайла під час богослужінні зібралося багато людей, які при цьому не дотримувалися соціальної дистанції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шмигаль розповів, чого чекати, якщо не спрацює карантин вихідного дня

Також Знай.ua писав, українці збунтувалися через карантин вихідного дня