Невідомий вчинив напад на репортерку каналу NewsOne на акції вшанування жертв Голодомору у Києві. Чоловік вибив з рук жінки мікрофон і спробував розбити його ударом по землі.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відео ділиться сам телеканал на своєму каналі на сайті "Ютуб".

"Дійсно, ми нині перебуваємо на Печерську біля музею Пам'яті Голодомору — геноциду українського народу. З самого ранку сюди прийшли небайдужі люди, аби вшанувати пам'ять тих, хто був замордований штучно створеним голодом"", — каже журналістка на початку трансляції з місця подій.

Також жінка розповіла про загальнонаціональну хвилину мовчання, і вже починала щось казати про флешмоб, як до неї підбіг чоловік з прикритим маскою обличчям і вихопив мікрофон. Юнак щось казав репортерці, однак, цього не чутно — мікрофон вже виведено з ладу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього хлопець утік. Журналістка заявила в ефірі, який не переривався, що вони планують подати заяву у поліцію щодо цього інциденту.

"На нас було здійснено напад, зрозуміло, це знову буде відкрито кримінальне провадження", - сказала репортерка відразу після того ,як змогла повернути звук в ефір.

"Закрили свої морди і воюють з жінками, пам'ятниками, книгами і історією", - обурюється в соцмережах цим випадком українка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Столітня українка пережила Голодомор і поділилася страшними спогадами: "Братик помирав i просив хлібчика".