Овен

У цей день можете сміливо загадувати будь-яке бажання - під магічним впливом прихильних планет і зірок, у нього є всі шанси здійснитися. Хоча до Нового року ще більше місяця, ваша казка вже на порозі. На вас чекають нові знайомства, і можливо навіть нова любов. До речі, під вашим знаком народився Роберт Дауні-молодший.

Роберт Дауні-молодший
Роберт Дауні-молодший

Телець

Тельці, день сприятливий для експериментів із зовнішністю. Але для початку порадьтеся з людьми, які розбираються в питаннях моди — друзі або родичі дадуть кілька цінних порад. Вільний час краще присвятити відпочинку на природі. Організуйте прогулянку-Осіннє повітря допоможе розслабитися і забути про проблеми. Під знаком Тельця народився Роберт Паттінсон.

Роберт Паттінсон, фото Instagram
Роберт Паттінсон, фото Instagram

Близнюки

Припустимо, ви миєте підлоги і хочете, щоб вони сяяли. У якийсь момент доведеться зупинитися, щоб дати воді висохнути і побачити результати Ваших зусиль. Якщо ж не зупинитися, цього не станеться. У Вас може бути ідеально чиста підлога, але ви не знаєте напевно! Корисно зробити коротку паузу, щоб оцінити, що ваші зусилля принесли Вам в тій чи іншій області. Зупиніться і узрите! А чи знаєте ви, що під вашою зіркою ходить також Джонні Депп.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Джонні Депп, фото StarHit
Джонні Депп, фото StarHit

Рак

Раки, сьогодні вас переповнюють незвичайні ідеї. Хтось відчує себе великим дизайнером і займеться благоустроєм житла, а хтось стане справжнім творцем в кулінарії. Але вечір бажано провести далеко від дому. Прийміть запрошення друзів і влаштуйте подорож в інше місто — нових вражень багато не буває. Між іншим, під вашим знаком народилася Марго Роббі.

Марго Роббі, фото: Getty Images
Марго Роббі, фото: Getty Images

Лев

Леви, сьогодні зірки передбачили хороший день. Але у деяких представників знака різко зросте потреба в Адреналіні-намагайтеся шукати безпечні розваги і обійдіться без екстриму. Запишіться у фітнес-клуб або в танцювальну студію. Фізична активність і нові знайомства — це саме те, чого вам не вистачало. А ви були в курсі, що такий же гороскоп, як у вас, носить Деніел Редкліфф?

Деніел Редкліфф
Деніел Редкліфф
instagram

Діва

Діви, зірки радять присвятити цей день роботі над собою. Відновіть душевну рівновагу за допомогою прогулянок і активного відпочинку. Деяких чекають цікаві знайомства і романтичні зустрічі. Але для цього доведеться відвідати розважальний захід. Наприклад, сходіть в кіно-Купідон вже купив квиток на останній ряд. До речі про кіно - під вашим знаком народилася Кемерон Діас.

Камерон Діаз, кадр з фільму "Дуже погана училка"
Камерон Діаз, кадр з фільму "Дуже погана училка"

Терези

Терези, цю добу бажано присвятити роботі по господарству. Займіться перетворенням житла і подумайте про оновлення інтер'єру. Організуйте сімейний шопінг і пошукайте речі, які додадуть затишку і краси вашому будинку. Можете втілити давню мрію і придбати акваріум-рибки і настрій піднімуть, і сумні думки проженуть. До слова, найпрекрасніша з жінок світу, Моніка Белуччі, теж зодіаку Терези.

Моніка Белуччі
Моніка Белуччі

Скорпіон

Скорпіони, сьогодні вам важко досягти душевної рівноваги-таке відчуття, що оточуючі люди спеціально псують настрій. Але зірки знайшли вихід із ситуації-назвіть цей день днем прогулянок і подорожей. Відвідайте місця, в яких ви давно хотіли побувати, або просто побродіть по незнайомих вуличках. До речі, такий же знак, як у вас, носить Леонардо ДіКапріо.

Леонардо ДіКапріо, фото: Getty Images
Леонардо ДіКапріо, фото: Getty Images

Стрілець

Стрільці, зірки назвали сьогоднішній день днем порожнього гаманця-так-так, вас чекають неабиякі витрати. Постарайтеся не ходити по магазинах на самоті. Покличте з собою домочадців, і вони утримають вас від непотрібних покупок. І відмовтеся від запрошень приятелів — ваші неспокійні друзі знову затівають якусь авантюру. Краще спокійно прогулятися по осінньому лісі, подихати свіжим повітрям. Під вашим знаком народилася модель Альона Омович.

Альона Омович, фото - https://www.instagram.com/alena_omovych/
Альона Омович, фото - https://www.instagram.com/alena_omovych/

Козоріг

Козероги, сьогодні вас назвуть геніальними вихователями-ви зможете знайти спільну мову з будь-якою дитиною. Ось і привід влаштувати перезавантаження і ненадовго «впасти в дитинство». Поспілкуйтеся з маленькими родичами і організуйте веселе свято непослуху - з розважальною програмою і смачними частуваннями. Під вашим знаком народився Бред Пітт.

Бред Пітт, фото Сomments
Бред Пітт, фото Сomments

Водолій

Водолії, ця доба підходять для пошуку нового хобі. Можете спробувати втілити в життя свої давні задумки-вас підтримають і друзі, і родичі. Увечері з'явиться бажання розслабитися. Не роздумуйте довго і вирушайте в магазин за напоями та делікатесами — свято обіцяє бути веселим і цікавим. А ви знали, що під вашим знаком народився Володимир Зеленський?

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

Риб

Риби, сьогодні ви можете потрапити в неприємну ситуацію, пов'язану з грошима. Остерігайтеся великих витрат і втрат і намагайтеся рідше «світити» гаманцем. В ідеалі Проведіть день вдома-поспілкуйтеся з сімейством і спробуйте поліпшити атмосферу в своїй квартирі. Це нескладно, потрібно лише частіше говорити теплі слова близьким людям. Під вашим знаком народилася Наталія Водянова.

Наталія Водянова
Наталія Водянова