Білий Бик, який символізує 2021 рік, вже практично на порозі і готовий прогнати шкідливого Щура-2020, яка принесла стільки неприємностей людям всієї землі. Але щоб символ року був прихильний до вас і приносив тільки хороше, згідно з повір'ями, потрібно його гідно зустріти. Поговоримо про страви, які" не подобаються " Бику, іншими словами — що не можна готувати і подавати на стіл до Нового 2021 року.

Варто відзначити, що бик в їжі невибагливий. Ви можете варити, смажити, коптити, тушкувати продукти. Подавати м'ясні або рибні страви. Бик небайдужий до десертів, тому "на ура" пройдуть різні торти, тістечка, кекси. Обов'язково подайте салати і закуски. За словами астрологів, Бику сподобаються компоти, натуральні відвари з трав, сирні нарізки.

Але чи знаєте ви, що неправильно накритим святковим столом можна і прогнівити покровителя року? Бик, хоч він сильний і мудрий, тварина досить запальне.
Зі зрозумілих причин, на столі не повинно бути страв з яловичини і телятини — нікому не сподобається, коли його їдять. Як можна ретельніше вибирайте фарш, щоб виключити наявність в ньому вищезгаданих видів м'яса.
Холодець, холодець і т.д в 2021 році краще виключити, те ж саме стосується желе та інших страв, що містять желатин, адже цей продукт робиться з рогів великих домашніх тварин.

Серед обмежень буде і міцний алкоголь у великих кількостях. Бикам не подобаються напідпитку люди. Це деякі з нас спостерігали в житті. Майбутній тотем відноситься до консервативних тварин. Це відіб'ється і на новорічному меню. Астрологи радять зосередитися на приготуванні звичайних страв. Не варто використовувати екзотичні продукти. Підійдуть продукти, які ми використовуємо щодня в своєму раціоні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще