Українець Олег Гайдаш вже рік служить водієм броньовика в механізованій бригаді на Донбасі. Він добре розмовляє українською мовою, хоча його рідне село розташоване всього в 2 кілометрах від кордону з РФ. Про це розповіли в Facebook ООС.

Читайте Знай в Google News!

"Звичайно, бажання звільнити країну від окупантів – один з основних мотиваційних факторів, що спонукає йти в армію. Але і гідне грошове забезпечення є також серйозним стимулом. Я, як батько двох дочок підліткового віку, повинен подбати про їхнє майбутнє. Хочу, щоб діти жили в добробуті, у вільній незалежній Україні. Крім того, їздимо фронтовими дорогами ми зараз на непоганій техніці, що також є вагомим аргументом для водія", – щиро каже воїн.

Чоловік розповідає, що вже не одну сотню кілометрів наїздив по передній лінії оборони. Але його робота-не тільки виїзди, а й постійний контроль за станом і боєготовністю техніки.

"Команда на виїзд може прозвучати в будь-який час доби, тому і техніка повинна бути доглянута і готова до фронтових «сюрпризів». Тому ніколи не відкладаємо жодну роботу навіть на кілька годин. Треба замінити мастило? Чи замінити деталь? Роблю це вже, в будь-який час доби, при будь-якій погоді, а не чекаю ранку або наступного дня!",- розповів боєць.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, російські найманці на Донбасі" шпигують " українських героїв мінами, порушують не соромлячись.

Як повідомляв Знай. ua, життя після війни, що відбувається з героями, на руках яких гинуть товариші.

Також Знай. ua писав, що армія Путіна запустила "повітряних шпигунів" і замінувала Донбас, бійці ЗСУ відреагували блискавично.