У вівторок, 1 грудня, стало відомо про те, що в німецькому місті Трір, що в північно-західній землі Рейнланд-Пфальц, автомобіль в'їхав у групу людей, як мінімум двоє з них загинули.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє місцева поліція в соцмережі Twitter, інцидент стався в пішохідній зоні. За останньою інформацією від правоохоронців, в результаті наїзду авто 2 людини загинули, ще 15 людей отримали поранення.

ДТП у Німеччині, фото tagesspiegel.de
ДТП у Німеччині, фото tagesspiegel.de

Видання Tagesspiegel уточнило, що винуватця аварії вже затримали. У свою чергу обер-бургомістр Тріра заявив, що 51-річний німець наїхав на людей у пішохідній зоні "в нападі люті". Чоловік рухався в пішохідній зоні зі швидкістю 70 км на годину.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Інші обставини інциденту поки не відомі. Місцевих жителів просять уникати центру міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, підлітки зробили "кросівки" з хліба, поки українці оплакували Голодомор: цинічні кадри, від яких холоне кров.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження.

Також портал Знай.uа писав, що у Полтаві виправдали рестораторку, яка знесла 15-річного підлітка на зебрі: "Був у комі, вмирав 2 місяці".