Активістка відмовилась сідати у таксі, в якому не було ременів безпеки, за що на неї дуже образився водій.

Читайте Знай в Google News!

Таксисти часто не дотримуються умов перевезення пасажирів. І йдеться не лише про автокрісла для малюків та спеціальні карантинні засоби захисту, а й про більш "класичні" умови, як наявність ременів безпеки.

Відома активістка, одеситка Зоя Мельник поділилась своїм негативним досвідом спілкування з такими горе-таксистами у Facebook.

Активістка розповіла, як відмовилась від таксі, у якого були відсутні ремені безпеки. У відповідь почула від водія слова обурення. Таксист заявив, що "потрібно було попереджати що вам потрібен ремінь".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І це далеко не єдиний випадок, коли Зоя Мельник "образила" таксиста. Іншого разу вона не захотіла сідати в "обкурене" таксі, чим також викликала обурення у водія, який вважає за норму палити в салоні.

"Цікаво почитати думку водіїв таксі, про що ще потрібно їх попереджати перед замовленням їхньої послуги. Про справність гальмівної системи? Цілих вікон? Наявність сидінь? Відсутність домашніх тварин на задньому сидінні? Наявність водійського посвідчення та тверезого водія?", - задає риторичне запитання Зоя Мельник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, активістка Зоя Мельник розповіла про проблему з операторами "швидкої".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зоя Мельник розповіла про звірства в одеському притулку "Світанок"

Також Знай.ua писав, одеську поліцейську Зою Мельник, яка розкрила темні залаштунки патрульної поліції, звільнили з правоохоронних органів.