Російський стрімер і блогер Станіслав Решетніков (Reeflay) затриманий після того, як у нього в прямому ефірі померла дівчина. Її звали Валя, вона була подругою і, як повідомляється, коханкою Станіслава. Про це повідомляють Lifeshot і "стрічка Дна".

Будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння, Ріфлі вигнав Валентину на мороз і довго не пускав назад. Вона плакала, стукала в двері, просила її впустити, але стример все одно продовжував свою трансляцію. А коли він впустив її, то було вже пізно. Вона була напівжива. Зрозумівши, що справи йдуть серйозно, Станіслав викликав дівчині швидку, але вона померла до приїзду медиків.

Два місяці тому Валентина провела свій стрім, де показала кругленький живіт і сказала, що вагітна, але сказала, що народжувати не збирається. На кадрах зі стріму Reeplay видно неживе тіло дівчини на дивані. Він говорив, що намагався зігріти її ковдрою.

Пізніше стали відомі нові подробиці загибелі Валентини. Їх повідомила подруга загиблої, Марина, яка брала участь в трансльованій вечірці і поїхала ще до смерті подруги.

"хлопці весь час лаялися. Ну вона через нього переживала і ревнувала. І через це, мабуть, напилася і стала лаятися з ним. Коли вони почали сильно лаятися, Стас сказав мені, щоб я їхала додому, і вигнав мене. Я і поїхала, і тільки потім в Директі дізналася, що вона померла".
\

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також вона розповіла, що коли блогер Стас подзвонив у швидку, він навіть не зміг назвати дані Валентини.

Нагадавши, Стример провів трансляцію з померлою подругою: не відійшов від камери навіть під час приїзду "швидкої".

Також Знай.иа писав, що Школярка викинула хлопця з вікна після бурхливої сварки

У Telegram-каналі Mash розповіли, що молоді люди торгували наркотиками.

Відомо, що 18-річного хлопця знайшли на козирку магазину. Дівчина при цьому перебувала в квартирі на другому поверсі.

За попередньою інформацією, у хлопця з шиї стирчав ніж, а дівчина була сильно побита.