Нещодавно в багатьох українських магазинах проходили акції з нагоди "Чорної п'ятниці" та "Кіберпонеділка". Дійсно є торгові мережі, де і цінники знижували, і товар пропонували якісний.

Однак, в мережі супермаркетів "АТБ" вирішили зробити по-своєму і трохи зіграти на довірі покупців. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

"Знижки" в АТБ, фото: Telegram
"Знижки" в АТБ, фото: Telegram

"Знижки" в АТБ, фото: Telegram
"Знижки" в АТБ, фото: Telegram

"Вирішили співробітники #АТБ і почали продавати товари за дивними цінами. На ціннику звичайна ціна - 22 гривні, акційна - 9 з копійкам. А в чеку чомусь 19. Два комплекти наклейок - вже 20 гривень у скарбничку. Місяць роботи і можна назбирати на корпоратив.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в Україні супермаркети постійно потрапляють в скандали і неприємні ситуації, намагаючись продати прострочену або зіпсовану продукцію. Нещодавно популярний в Донецькій області "Бердянський м'ясокомбінат" відзначився кричущим випадком.

Так, житель Слов'янська розповів, що в магазині біля Слов'янського коледжу Національного авіаційного університету бачив, як продавці викладають м'ясну продукцію просто на підлозі біля прилавка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, прикарпатцю впарили м'ясо, яке "померло" місяць тому: смердить люто.

Як повідомляв Знай.uа, з січня в Україні обслуговуватимуть лише державною мовою: що робити, якщо ваші права порушують.

Знай.uа писав, на Буковині чоловік віддав душу Богу, поки чекав лікарів: "ще годину тому ходив і говорив".