Дві азійські короткопалі видри знайшли кохання у непростий час пандемії.

Читайте Знай в Google News!

Видра-самець Гарріс та грайлива самочка Пампкін "звили" сімейне гніздечко після багатьох років самотності саме у час локдауну. Про неймовірну історію кохання двох маленьких істот розповіло видання ВВС.

Гарріс з Корнуоллського заповідника тюленів втратив партнерку чотири роки тому і з того часу почувався дуже самотнім. Щоб якось втішити вдівця, його переселили до іншого заповідника Sea Life, де для нього знайшлася наречена.

Видра Пампкін змогла зрозуміти почуття Гарріса, оскільки сама нещодавно втратила коханого на прізвисько Ерік.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У заповіднику Sea Life розповіли, як пройшло знайомство Гарріса та Пампкін. За словами фахівців, під час знайомства азійських короткопалих видр краще, щоб самець був на території самки. Тому Гарріс вирушив до своєї нової половинки.

Їхнє знайомство пройшло "спокійно", після чого видри насолоджувалися побаченнями.

"Ми раді повідомити, що не лише Пампкін знову щаслива, але й Гарріс почувається дуже добре", - каже Тодд Герман, куратор заповідника у Скарборо.

Ініціаторами знайомства були працівники Скарборо. Вони, помітивши, що Пампкін почала виявляти ознаки самотності, звернулися до колег в інших заповідниках, щоб дізнатися, чи є в них видри, які почуваються так само.

"Завидною нареченою" зацікавилися у Корнуоллському заповіднику тюленів.

Тварин перевірили на сумісність темпераменту, після чого Гарріс переїхав до Пампкін.

Тепер видри оселилися у новому будинку, де, на радість відвідувачам заповідника, насолоджуються принадами сімейного життя.

"Ідеальний кінець для чарівної казки", - прокоментувала Тамара Купер, кураторка Корнуоллського заповідника тюленів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співробітники зоопарку назвали видру "пухлявою кицькою" - їм довелося вибачитися

Як повідомляв портал Знай.ua, копам довелося затримати кенгуру, яке спокійнісінько розгулювало вулицями міста

Також Знай.ua писав, їжаченят-сиріт врятували в луцькому зоопарку