Одеська облрада, фото Odessa.online
Одеська облрада, фото Odessa.online

Українські депутати влаштували побоїще - зламані меблі, постраждалі та "швидка"
В Одесі в п'ятницю, 4 грудня, депутати обласної ради влаштували масову бійку просто під час засідання першої сесії нового скликання. Народні обранці ламали меблі і техніку, ображали один одного, обливалися холодною водою.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Конкурс на мільйон: українські педагоги увійшли до топ-50 вчителів світу
Українські вчителі Олександр Жук із Запоріжжя та Наталія Гладких з Києва увійшли до ТОП-50 найкращих вчителів світу за результатами конкурсу Global Teacher Prize. Щорічно найпрестижніша премія Global Teacher Prize нагороджує найкращих вчителів світу. Цього року на перемогу в конкурсі претендували понад 12 тисяч вчителів зі 140 країн.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Зеленський звернувся до українців: "Припинило рости, як магазин Roshen по всій країні"
Президент України Володимир Зеленський продовжує висвітлювати головні українські перемоги - "відверто і без брехні" у себе в Telegram-акаунті. Зараз він у відеозверненні розповів про локдаун, його введення в грудні або січні, а також допомоги бізнесу і успішно прийнятих законопроєктах.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Копи викрили підкорювача дамських сердець: влився в довіру і обікрав на мільйон гривень
Представникам правоохоронних органів вдалося встановити, що інтернет-зловмисником виступає 34-річний іноземний громадянин, який перебуває під слідством за вчинення аналогічного злочину.
Українці побачили гречку за ціною м'яса, улюблена крупа стала не по кишені
В українському магазині побачили гречку, ціна якої склала понад 60 гривень за пачку. Така ситуація з життєво важливим для населення країни продуктом викликала хвилювання серед громадян і коментаторів у соцмережах.