Відомо, що кожна мати бажає своїй дитині щасливе життя в достатку, тому піклується про його здоров'я і розраховує на удачу, яка не відвернеться від нього.

Але все ж життя непередбачувана і багатогранна, тому іноді трапляються ситуації, що ускладнюють її. В цьому випадку допоможе молитва за сина, звернена до вищих Сил. Їх слід вимовляти з особливою щирістю і бажанням допомогти своїй дитині.

Читайте Знай в Google News!

Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, покрий від усякого лукавого похоті, віджени від них усякого ворога і супостата, відкрий йому вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смиренність серцям їх.

Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій дітей моїх (імена), і зверни їх на покаяння.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена) і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого і настави їх на стежку заповідей Твоїх і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, бо Ти єси Бог наш. Амінь.

Матір Божа споконвіку вважається захисницею і заступницею жінок і сім'ї, а благання Пресвятої Богородиці не залишаються без відповіді. Слова повинні йти від самого серця з глибокою вірою в подальшу надану допомогу рідному чаду. Звернена до неї молитва матері за сина - сильна і результативна. Вона є своєрідним оберегом дитини, досить потужним і ефективним.

О, Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і сохрани під покровом Твоїм моїх чад (імена), Усіх юнаків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться.

Украй їх ризою Твого материнства, збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дасть їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському смотрению Твоєму, бо Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм.

Не варто думати, що тільки турботи про маленького сина важливі і необхідні. Дійсно, він вимагає захисту і підвищеної уваги.

Однак уже і вилетіло з батьківського гнізда рідне чадо потребує допомоги й опіки, тому не зайвою буде материнська молитва за дорослого сина – Богородиця не залишить його без свого заступництва.

Молитва, адресована Пантелеймону цілителю, сприяє швидкому одужанню і захисту від хвороб дитини, і не дає впасти духом, якщо положення дуже серйозно.

О, великий Христов угоднику і преславний цілителю, великомученику Пантелеймоне! Душею на небесах Престолу Божого майбутній і Трііпостасния Його слави наслаждаяйся, тілом же та ликом святих на землі в Божественних храмах почіваяй і даною тобі понад благодаттю різні чудеса істочаяй.

Призри милостивим твоїм оком на стоячи перед люди і чесніше іконі розчулено моляться і просяще від тебе целебния допомоги і заступництва. Простягни до Господа Бога нашого теплі молитви свої і випроси душам нашим залишення гріхів наших.

З вірою закликаємо ім’я твоє, святий праведний Пантелеймоне. Бо Ти прийняв ти благодать від Господа Бога – недуги отгоняті і пристрасті зціляти. Тебе убо просимо: не погорди нас, недостойних, що моляться тобі і твоєї допомоги потребують.

Буди нам в печалях утешитель, в недузех лютих стражденних лікар. Напаствуемим – швидкий покровитель. Очам недуги – прозріння датель. У скорботах перебувають – готовий предстатель і цілитель. Ісходатайствуй всім вся, яже до спасіння корисна.

Яко да твоїми до Господа Бога молитвами одержавши благодать і милість, прославим всіх благих Джерела і Дароподателя, Бога Єдиного, в Тройці Святій славимого, Отця і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

З молитвою за сина можна звертатися і до інших святих, але єдине і головне – підносити її слова з відкритим чистим серцем, вірою і впевненістю, що всі проблеми будуть вирішені. А молитися краще в храмі, попередньо поставивши свічку за здоров'я.

Попросити вибачення і покаятися в гріхах потрібно перед іконою Господа і потім вже можна підносити слова православної молитви вищим силам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Святий Пантелеймон, спаси від хвороб! Потужна молитва від усіх недуг

Як повідомляв портал "Знай.ua", як попросити свого Ангела-Хранителя про допомогу

Також, "Знай.ua" писав, потужні молитви за дітей: захист від бід і страждань-нечиста сила не отримає шансу