Наскільки ймовірна зараз відставка уряду Дениса Шмигаля? На це питання в ефірі каналу «Знай 24» відповідає народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.

«Ми чекаємо, що прем'єр 26 січня на першому в цьому році засіданні Верховної Ради чітко скаже: де програма, де план? Інакше це може закінчитися зміною прем'єра», - допускає політик таку можливість.

Він вважає, що вже зараз деякі впливові люди розраховують саме на такий шлях розвитку подій: народний гнів змете кабінет Шмигаля, а Володимир Зеленський виявиться ні при чому.

Цимбалюк додав, що він не підтримує політику, яку проводить у сфері охорони здоров'я Максим Степанов. Спірних питань дуже багато. Наприклад, чому Україна так погано підготувалася до епідемії коронавірусу? Що конкретно було зроблено минулого літа, після скасування жорсткого карантину? Чому питанням вакцинації населення влада перейнялася тільки останнім часом? Тим часом країни Західної Європи почали готуватися до неї минулого літа, і зараз вони вже забезпечені вакциною - на відміну від нас.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Мені вчора дзвонили поляки, які володіють темою. Вже півмільйона громадян цієї країни отримали щеплення, і цей процес йде кожен день. Вакцина добре себе показала», - розповів нардеп.

Крім того, китайська вакцина в ході випробувань в Бразилії вже показала себе досить ефективною. Так чому ж Україна купує саме її?

«Чому для нас - китайська вакцина, а для інших європейців - інша, якісніша? Але міністр - це тільки гвинтик урядового механізму. А цей механізм працює як єдине ціле. Так що Степанова можуть відправити у відставку просто для того, щоб випустити пар», - допускає політик таку можливість.

Раніше Цимбалюк висловив здивування з приводу мінімального розміру пенсії.

Також він розповів про подальше зростання пенсії.