Творець і креативний директор мережі преміальних коворкінгів Creative States Ілля Кенігштейн після повернення з Мексики в програмі «Романенко. Бесіди» поділився своїми враженнями і розповів про особливості життя в цій латиноамериканській країні.

«У Мексиці поняття зґвалтування відсутнє взагалі - як злочин. Чому? Тому що зґвалтувань немає. Це пов'язано з тим, як там виховують дітей з ранніх літ. Формується ставлення до жінки, ставлення до матері, ставлення до родичів, і так далі. Такий злочин, як зґвалтування, практично відсутній», - розповідає гість програми.

Якщо таке все-таки відбувається - то це, був такий випадок, поліцейські зґвалтували якусь 18-річну дівчину в Мехіко-Сіті, про це, звичайно, моментально дізналася мало не вся країна. Поліцейських, звичайно, посадили, але це настільки всіх обурило, що в місті почалися масові заворушення. При цьому величезна кількість феміністок стали трощити, спотворювати, розмальовувати пам'ятники всім чоловікам в Мехіко. Так вони висловлювали своє ставлення до цього злочину. А інші городяни, навпаки, обертали ці пам'ятники поліетиленовою плівкою, щоб вони не постраждали. Згідно з розповіддю Кенігштейна, після цього випадку деякі пам'ятники реставрують дотепер.

«У Мексиці фемінізм і взагалі всі сучасні суспільні течії дуже сильні», - говорить він.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, в українському Запоріжжі четверо іноземних громадян зґвалтували місцеву дівчину.

А мешканка Львівської області заявила, що постраждала від групового зґвалтування з боку співробітників поліції.