У Чернівецькій області пронісся потужний буревій. Шквалистий вітер завдав шкоди районного центру Глибока. Стихія зривала дахи і ламала дерева, передає Глибока.info.

На території райцентру співробітники ДСНС і місцеві жителі займалися ліквідацією наслідків сильного вітру. Дерева падали на дахи будівель і дороги. Тому деякі вулиці міста були заблоковані, поки рятувальники не прибрали гілки і стовбури повалених рослин.

На Буковині пронісся ураган Фото: Глибока.Інфо

Також дерево впало на будинок по вулиці 10-ї річниці Незалежності. В результаті було пошкоджено дах. Сильний дощ став причиною підтоплень вулиць міста. Транспорт насилу пересувався по повноводним річках, в які перетворилися вулиці.

Ураган на Буковині Фото: Глибока.інфо

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що траса Київ-Чоп внаслідок негоди виявилася заблокованою в районі Львівської області. Через негоду випала велика кількість опадів і дув сильний вітер. В результаті дорожнє полотно вкрилося водою, а також було заблоковано поваленими деревами.

У Луцьку вирувала негода також і завдала шкоди не лише містян, але й історії країни. В результаті сильного вітру впало 200-літнє дерево, під яким Леся Українка писала свої вірші. Вчені намагалися врятувати ясен, який охоронявся законодавством України, але не встигли.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львівській області траса міжнародного значення виявилася заблокована через негоду.

Знай повідомляв, що в Луцьку під час урагану впало дерево Лесі Українки.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині очікується підвищення рівня води в річках.