Стало відомо про те, що президент України, Володимир Зеленський збирається приїхати з візитом у Чернівецьку область.

Таким чином, повідомляється, що це буде перші приїзд Володимира Зеленського в область в якості президента країни. Вся Буковина готується до того, щоб зустрітися з українським гарантом.

Володимир Зеленський незабаром відвідає Чернівці, фото: сайт президента України

Інформацію про приїзд Володимира Зеленського підтвердив керівник обласного осередку партії «Слуга народу» Віталій Другановский.

Він заявив, що президент дійсно збирається відвідати Чернівці, однак, стосовно дати ще невідомо. Точно на цьому тижні, орієнтовно 7 або 8 липня. Володимир Зеленський відвідає Чернівецький обласний перинатальний центр, а також будівництво мостів у Розтоках.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Президент України Володимир Зеленський під час візиту в Херсон відвідав синагогу Хабад. Це релігійне установа навесні спробували підпалити, і вогонь все-таки пошкодив частину будівлі. Уряд оперативно виділив кошти на відновлення синагоги, і Зеленський приїхав упевнитися в тому, що кошти були витрачені за призначенням.

Зеленський проінспектував відремонтовану школу, зустрівся із головним рабином Херсонської області Йосипом-Іцхаком Вольфом. Рабин подякував президенту за “оперативну реакцію на кричущий акт антисемітизму”. Він заявив, що найголовніше навіть не швидкий результат, а те, що люди в Україні, незалежно від віросповідання, можуть почувати себе захищеними.
Синагога Хабад була побудована ще в 1895 році.

Нагадаємо, що у Тернополі відкрився незвичайний кінотеатр.

Як повідомляв портал "Знай.іа", метро є одним із основних способів розповсюдження covid-19.

Також "Знай.іа" писав, що весілля на Франківщині призвела до поширення COVID-19.