Чернівці – унікальне мальовниче містечко на заході України, котре щороку приваблює тисячі туристів. Проте, схоже, зараз воно не готове в повній красі зустрічати своїх гостей. Адже на вулицях міста панує безлад. Далеко не поодинокими випадками є переповнені урни, неприбрані тротуари та узбіччя.

Останнім часом така картина стала нормою для Чернівців. Впродовж вже тривалого часу можна «милуватись» розкиданим сміттям на розі проспекту Незалежності та Небесної Сотні. Але не лише ця частина міста є такою занедбаною. Подібним чином виглядає зупинка Колос, що на вулиці Героїв Майдану. Гори сміття можна спостерігати і на Театральній площі. Місцеві жителі обурені таким ставленням до свого міста. Тому швидко відреагували на цю ситуацію в соцмережах, активно публікуючи фотографії переповнених смітників на вулицях та зупинках. Проте поки що чистіше не стало.

Нагадаємо, раніше центральний пляж Запоріжжя перетворився на звалище - гора пляшок замість піску. Місцеві вже втомились боротися.

Також сайт Знай.ua писав, що кияни "відзначили" послаблення карантину тотальним свинством - Оболонська набережна потонула у смітті, яке буквально вивалюється з урн.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Укрзалізниця вражає антисанітарією попри карантин.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще