Стало відомо про те, що молодий гуморист з Чернівецької області опублікував в мережу нову пародію на президента України, Володимира Зеленського.

Таким чином, повідомляється, що в новому відеоролику він пояснює від особи Володимира Зеленського, чому досі не було виконано передвиборчу обіцянку щодо посадок у в'язницю. Іван Юлик опублікований дане відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Саджаємо! ПАРОДІЯ НА ЗЕЛЕНСЬКОГО!

Geplaatst door Ivan Yulyk op Dinsdag 7 juli 2020

«Я посадив квіти поруч з будинком. Назвав тюльпан Ляшком, а ромашку – Януковичем. Ви знаєте, що у мене велика земля, і я буду садити кожного, хто буде мені заважати». Ролик сподобався глядачам, і вже почав набирати популярності в мережі, і розлітатися по різних спільнот.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Раніше, в мережі стало дуже популярно ще одне відео від Івана Юліка, в якому він знову пародіює володимира Зеленського, який домовляється на здачу сесії студентом.

Як я здавав сесію!

Geplaatst door Ivan Yulyk op Vrijdag 19 juni 2020

Передплатникам хлопця мабуть сподобався цей формат, і вони щоразу з нетерпінням чекають нові відео від нього. До речі, на днях президент України повинен відвідати Чернівецьку область, і стає цікаво, чи будуть нові ролики на цю тему.

Нагадаємо, НАЗК буде перевіряти чиновників на підставі журналістських розслідувань